Τη δυνατότητα να βοηθήσει έναν άνθρωπο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του ως εθελοντής δότης μυελού των οστών ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Στο συγκινητικό μήνυμά του ο δήμαρχος Πειραιά, ανέφερε μάλιστα πως πρόκειται για αγαπημένο του πρόσωπο και όχι για κάποιον άγνωστο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που μεγάλωσε κυριολεκτικά μαζί του και αγαπά όσο λίγους και αξίζει όσο ελάχιστοι.

«Σήμερα λοιπόν με ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς γιατί μπορώ να δώσω προοπτική αλλά κυρίως άγχους για την τελική έκβαση, ξεκινάμε αυτόν τον νέο «αγώνα». Εγώ να σου δώσω τον χρόνο που χρειάζεσαι και εσύ να δώσεις ακόμα μια δύσκολη μάχη από αυτές που καλά ξέρεις γιατί τις έχεις ξανακερδίσει στο παρελθόν» πρόσθεσε ο Γιάννης Μώραλης για τη μάχη που δίνει το αγαπημένο του πρόσωπο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μώραλη:

«Δεν περίμενα ποτέ, όταν το 2016 έγινα εθελοντής δότης μυελού των οστών, ότι θα ερχόταν μια μέρα που πραγματικά θα είχα την δυνατότητα, χωρίς κανένα κίνδυνο για εμένα, να βοηθήσω έναν άλλο άνθρωπο να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή του.

Αυτό που αυτονόητα ποτέ δεν περίμενα, είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα ήταν κάποιος άγνωστος σε εμένα αλλά ένας άνθρωπος που μεγάλωσα κυριολεκτικά μαζί του, αγαπώ όσο λίγους και αξίζει όσο ελάχιστοι.

Σήμερα λοιπόν με ανάμεικτα συναισθήματα, χαράς γιατί μπορώ να δώσω προοπτική αλλά κυρίως άγχους για την τελική έκβαση, ξεκινάμε αυτόν τον νέο «αγώνα».

Εγώ να σου δώσω τον χρόνο που χρειάζεσαι και εσύ να δώσεις ακόμα μια δύσκολη μάχη από αυτές που καλά ξέρεις γιατί τις έχεις ξανακερδίσει στο παρελθόν».