Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, μίλησε για το αποψινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως εντόπισε τις αδυναμίες της ομάδας του, πάνω στις οποίες θα δουλέψουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα σεζόν.

Ακόμη εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League, ενώ έβγαλε το «καπέλο» στον κόσμο που βρέθηκε απόψε στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του One Channel: «Κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Δεχτήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις, κάτι που μας επηρέασε πνευματικά. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι αγωνιστικά και πρέπει να παλέψουμε προκειμένου να ανταπεξέλθουμε τη νέα χρονιά.

Προτιμώ ένα παιχνίδι σαν το αποψινό από αυτό με τον Ατρόμητο, καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Πρέπει να δούμε τα προβλήματα μας και σήμερα τα εντοπίσαμε. Χρειάζεται δουλειά και θα την κάνουμε προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για τον Ολυμπιακό και τα παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός ξέρει τον τρόπο για τέτοιου είδους παιχνίδια. Μπορεί να πάρει την πρόκριση και να πάει αυτός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει τις δυνατότητες να το πετύχει».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο είπε: «Η ατμόσφαιρα απόψε ήταν φανταστική, όπως και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο. Ήταν κάτι αναμενόμενο».

ΠΗΓΗ: onetv.gr