Στο Ισραήλ είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ, είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό κι αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Οικονόμου είναι κοντά σε συμφωνία με τη νεοφώτιστη Σέκτζια νες Τζιόνα. Η συγκεκριμένη ομάδα, μάλιστα, θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα στις 24 Αυγούστου εντός έδρας, κόντρα στη πρωταθλήτρια Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Οικονόμου είχε και τον περασμένο Γενάρη πρόταση από σύλλογο του Ισραήλ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν τον άφησε να αποχωρήσει.

Τώρα, ο Οικονόμου είναι έτοιμος να μετακομίσει στο εξωτερικό κι απομένει να φανεί αν θα χαρίσει μέρος της αποζημίωσης ή θα κληθεί το «τριφύλλι» να του δώσει ένα μικρό μέρος του συμβολαίου του για την ερχόμενη περίοδο, που είναι 180.000 ευρώ.

Να πάρει αυτά τα χρήματα στη Νες Τζιόνα μοιάζει απίθανο. Οι «πράσινοι», πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δώσουν αποζημίωση. Να σημειωθεί ότι εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Οικονόμου θ’ αντιμετωπίσει έναν πρώην συμπαίκτη του, που πρόσφατα αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για τη Χάποελ Τελ Αβίβ, τον Όμρι Άλτμαν.