Την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Αρη πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 15/7  ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός μπακ ήρθε στην Ελλάδα την Κυριακή και σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη.

Ο 28χρονος γνώρισε από κοντά τους νέους του συμπαίκτες και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Ελληνα τεχνικό. Ο Σκανδιναβός έκλεισε οριστικά το κεφαλαίο ΑΙΚ και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του Αρη, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Παντελίδη.

Ο έμπειρος προπονητής υπολογίζει κανονικά στον Ντάνιελ Σούντγκρεν για τα παιχνίδια με την ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League. Ο Σουηδός έχει δικαίωμα συμμετοχής και το όνομά του θα βρίσκεται στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη για τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την κυπριακή ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουηδός βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση, αφού μέχρι τις 6 Ιουλίου είχε αγωνιστεί σε εφτά συνεχόμενα 90λεπτα με τη φανέλα της ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Αρης στα social media:

Η «πρώτη» του Daniel Sundgren, αλλά και η πρώτη προπόνηση του Lucas Sasha -επί ελληνικού εδάφους με την υπόλοιπη ομάδα- σήμερα το απόγευμα στο «Δασυγένειο»…#arisfc #training #preseason

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL) στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019