Viral έχει γίνει η είδηση πως ο Ροναλντίνιο, ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συζούσε στο ίδιο σπίτι με… δύο αρραβωνιαστικιές.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα συζούσε στην χλιδάτη στην έπαυλή του των 5,5 εκατ. ευρώ στο Ρίο ντε Τζανέιρο με την Πρισίλα Κοέλιο και τη Μπεατρίς Σόουζα.

Οι φήμες ξεκίνησαν πέρσι με αποτέλεσμα μετά τον σάλο ο Ροναλντίνιο όχι μόνο να διαψεύσει τις φήμες, αλλά και να χωρίσει την Πρισίλα, η οποία μάλιστα κατέθεσε αγωγή εναντίον του διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία των περίπου 80 εκατ. ευρώ του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώνοντας ότι διατηρούσε σχέση με τον Ροναλντίνιο κι ένα «τρίτο άτομο».

Η μητέρα της προδομένης Πρισίλα τα μαρτύρησε όλα

Την σιωπή της λοιπόν αποφάσισε να σπάσει η μητέρα της Πρισίλα, αποκαλύπτοντας όλες τις πικάντικες λεπτομέρειες για τα καμώματα του Ροναλτίνιο.

Όπως λέει η Μαρία Αλντενίτσε ντος Σάντος, η κόρη της ήταν που γνώρισε στον Ροναλντίνιο την «κολλητή» της τη Μπεατρίς.

Ο Ροναλντίνιο και η Πρισίλα

Στην αρχή αρνιόταν να πιστέψει ότι η κόρη της δέχθηκε να μοιράζεται τον αγαπημένο της με μια άλλη γυναίκα.

«Κόντεψα να πάθω συγκοπή όταν μου τηλεφώνησαν και μου το είπαν. Ήμουν οργισμένη, επειδή ο Ροναλντίνιο είχε υποσχεθεί να αγαπά και να φροντίζει την κόρη μου και μετά πρόσθεσε άλλη μια γυναίκα στη σχέση τους. Ήταν ντροπή για την οικογένειά μου. Δεν σκέφθηκε το σκάνδαλο που θα προκαλούσε, αλλά μόνον τον εαυτό του. Η ανατροφή της Πρισίλα δεν της επέτρεπε κάτι τέτοιο, το αποδέχθηκε μόνον επειδή τον αγαπούσε πολύ»,είπε.

Η τακτική του Ροναλντίνιο για να τις κρατήσει και τις 2 κοντά του

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει μητέρα της πληγωμένης Πρισίλα, ο Ροναλντίνο φερόταν και στις δύο ερωμένες του με τον ίδιο τρόπο, μέχρι και τα δώρα που τους αγόραζε και τα μέρη που τις πήγαινε.

«Είχε μια κρεβατοκάμαρα για εκείνον και την Πρισίλα κι άλλη μια για εκείνον και την Μπεατρίς. Ποτέ δεν πήγαιναν μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Τη μια μέρα την αφιέρωνε στην Πρισίλα και την επόμενη στη Μπεατρίς. Τους έδινε το ίδιο ποσό χρημάτων κάθε μήνα για να ξοδεύουν και ακριβώς τα ίδια δώρα.

Ο Ροναλντίνιο, η Πρισίλα και η Μπεατρίς.

Μια φορά τους έδωσε από ένα ρολόι Rolex. Όποτε ταξίδευε τις έπαιρνε και τις δύο μαζί του. Η Πρισίλα συχνά μου έκανε βιντεοκλήσεις από τα διάφορα σημεία του πλανήτη όπου βρισκόταν για να μου δείξει την πολυτελή ζωή που απολάμβαναν μαζί του. Όποτε με καλούσε απ’ το δωμάτιο του ξενοδοχείου, η Μπεατρίς ήταν παρούσα. Ήταν όλο γέλια και χαμόγελα. Επέμεναν ότι ήταν ευτυχισμένες κι ότι ήταν μια σχέση αλληλοσεβασμού κι έτσι άρχισα να σκέφτομαι: “άμα είναι ευτυχισμένη μ’ αυτή την κατάσταση, ίσως να μην είναι τόσο άσχημα τα πράγματα”».

Η Πρισίλα που εργάζεται ως οργανώτρια εκδηλώσεων, γνώρισε τον Ροναλντίνιο πριν από επτά χρόνια  στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Μπέλο Οριζόντε της νοτιοανατολικη Βραζιλίας.

«Όταν μας είπε ότι βγαίνει ραντεβού με τον Ροναλντίνιο πάθαμε σοκ», θυμάται η μητέρα της. «Δεν το θέλαμε, γιατί ήταν γνωστό ότι ήταν λάτρης του ποδόγυρου. Η Πρισίλα μας είπε ότι εκείνος της υποσχέθηκε πως θα αλλάξει. Μας κάλεσε στο σπίτι του, ζήτησε την άδειά μας για να βγαίνει με την κόρη μας και υποσχέθηκε να της φέρεται σαν να είναι πριγκίπισσα. Άρχισε, μάλιστα να με αποκαλεί “πεθερά”».

Από την Πρισίλα στην… κολλητή της

Το 2015, όταν ο Ροναλντίνιο πήρε μεταγραφή στη Φλουμινένσε η Πρισίλα τον ακολούθησε στο Ρίο αφήνοντας τη δουλειά της στη Google.

Εκεί ο  Ροναλντίνιο έπαιξε μόλις εννιά αγώνες και μετά από δύο μήνες έφυγε.

Ο Ροναλντίνιο σύμφωνα με την The Sun είχε κάνει πρόταση γάμου στην Πρισίλα πριν ερωτευτεί την φίλη της και τελικά την… σπιτώσει.

Σχεδίαζε να τις παντρευτεί και τις 2

Σύμφωνα με την παρολίγον πεθερά του μάλιστα ο Ροναλντίνιο σχεδίαζε να παντρευτεί και τις δύο «αρραβωνιαστικές του» σε μια ανεπίσημη τελετή φέτος.

Ωστόσο αυτό δεν συνέβη ποτέ, διότι τον Δεκέμβριο το ζευγάρι καβγάδισε άγρια.

Oι δύο πρώην κολλητές.

«Η  Πρισίλα με πήρε τηλέφωνο συντετριμμένη και μου είπε ότι ο παλαίμαχος άσος της επιτέθηκε στη διάρκεια ενός καυγά και την τραυμάτισε στην πλάτη. Μου είπε ότι ο Ροναλντίνιο άρχισε τις παλιές του συνήθειες, να πηγαίνει μόνος του σε πάρτι, να λείπει τα βράδια και να την αφήνει μόνη της στην έπαυλη. Μετά βρήκε μηνύματα άλλων γυναικών στο κινητό του. Η Μπεατρίς έλειπε, είχε πάει για τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο. Η Πρισίλα ζήτησε εξηγήσεις, αλλά εκείνος δεν ήθελε να της μιλήσει. Κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του κι εκείνη τον ακολούθησε λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να φύγει έτσι, χωρίς να μιλήσουν. Πέρασε τρεις μέρες κλειδωμένη στην κρεβατοκάμαρα, νηστική, περιμένοντάς τον να γυρίσει. Και τότε αποφάσισε ότι αυτό δεν πάει άλλο, μάζεψε τις βαλίτσες της και γύρισε σπίτι».

Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν ξαναμιλήσει.

Ο χωρισμός και οι αγωγές

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, το πρώην αστέρι του ποδοσφαίρου παραμένει με την Μπεατρίς, ενώ από την πλευρά της  Πρισίλα κατέθεσε αγωγή εις βάρος του διεκδικώντας το ένα τρίτο των χρημάτων που κέρδισε όσα χρόνια ήταν μαζί.

«Νόμιζε ότι μπορούσε να έχει τα πάντα, όσες γυναίκες θέλει», λέει η πεθερά του. «Αλλά όσο διάσημος κι αν είσαι δεν μπορείς να φέρεσαι έτσι. Η Πρισίλα ήταν τόσο ευτυχισμένη μαζί του, αλλά ο Ροναλντίνιο τα κατέστρεψε όλα».