Βίντεο Βρετανού τουρίστα που παραθερίζει στη Χαλκδική καταγράφει τη στιγμή που η φονική θύελλα «χτυπάει» το εστιατόριο στο οποίο δειπνεί.

Όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας στη Daily Mail, βρισκόταν με την οικογένεια του σε υπαίθριο χώρο εστιατορίου, όταν πρόσεξε αστραπές στο βάθος του ορίζοντα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η καταιγίδα έφτασε στο σημείο που βρισκόταν με τους θυελλώδεις ανέμους να πνέουν με απίστευτες ταχύτητες.

Οι τζαμαρίες του εστιατορίου κουνιούνται σαν… πούπουλα και οι πελάτες και το προσωπικό του εστιατορίου σηκώνονται να φύγουν όπως-όπως.

Μάλιστα, ένας από τους υπαλλήλους φωνάζει επανειλημμένα σε συνάδελφο να μπει μέσα στο εστιατόριο για να μην κινδυνέψει. Προσωπικό και πελάτες τελικά βρίσκουν τελικά καταφύγιο στο εσωτερικό του εστιατορίου.

Η καταρρακτώδης βροχή χτυπάει με δύναμη τα τζάμια, ενώ ο αέρας παρασέρνει τα καθίσματα όπου πριν λίγο κάθονταν αμέριμνοι οι τουρίστες.

«Όποιος βρέθηκε στην καταιγίδα δεν είχε καμία ελπίδα» δηλώνουν χαρακτηριστικά οι τουρίστες από τη Βρετανία στη Daily Mail.