Χτες η Πηνελόπη  Αναστασοπούλου άναψε φωτιές δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με μαγιό, ενώ στην ανάρτησή της τόνιζε ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα τεράστιο όπλο για κάθε άνθρωπο. «Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι "σαν" αλλά γιατί είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχει», ανέφερε στην ανάρτησή της.

 

View this post on Instagram

 

Έχω ανάγκη να είμαι ελεύθερη. ? Και ελεύθερη είμαι όταν ξέρω ποια είμαι, τι θέλω, και πού θέλω να πάω.. Είμαι ελεύθερη σημαίνει έχω επιλέξει τη θέση μου και πορεύομαι ανεπηρέαστη, με σεβασμό στη ροή.. Με αυτοπεποίθηση και ήρεμη δύναμη. ************************************* Μη φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου. ************************************* #ΑerieREAL #AerieGR #bodypositivity #inspire #loveyourself #freedom #ninjamom #notyourordinarymom #2monthspostpartum #theexcitementisinthecurves Swimsuit by @americaneaglegr ? By @mariadelakou

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

Όμως, αυτή η ανάρτηση αποτέλεσε αφορμή προκειμένου μια follower της να κάνει ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο. «Ελα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως είναι και τέτοιες μα@@@ιες! Μην το παίζετε χαλαρές κι άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς! Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι», έγραψε η συγκεκριμένη και προκάλεσε το οργισμένο ξέσπασμα της Αναστασοπούλου.

 

View this post on Instagram

 

Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ' αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι "σαν" αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ. ? #AerieGR #AerieREAL #bodypositivity #inspirationoftheday #curves #7mothspostpartum #notyourordinarymom #ninjamom #potd #momof2 #momlife Swimsuit by @americaneaglegr Shot by @mariadelakou

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on

«Έχω θυμώσει πολύ γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτει 2019 υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτή τη λέξη. Πόσο μάλλον άνθρωποι που μεγαλώνουν παιδιά και ακούνε τους γονείς τους να χρησιμοποιούν τη λέξη χοντρός ή χοντρή για να περιγράψουν έναν άνθρωπο που είναι λίγο διαφορετικός από τους υπόλοιπους», ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε Instagram story.

«Στον λογαριασμό μου θα ανεβάζω ότι θέλω. Είμαι τυχερή που μου δίνεται η δυνατότητα να μιλάω για τη διαφορετικότητα. Σε όποιον δεν αρέσει και πιστεύει ότι είμαι κομπλεξική και ότι για αυτό ανεβάζω φωτογραφίες και μιλάω για τα κιλά, μπορεί πολύ απλά να αποχωρήσει από το προφίλ μου. Τη γνώμη σας για το ποιος είναι χοντρός και κάτι τέτοιες μπούρδες κρατήστε την για τον εαυτό σας».