Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/7) ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Συζητώντας με τους Δ. Μανιάτη και Π. Δημητρολόπουλο, λίγο πριν από τις κρίσιμες κάλπες της 7ης Ιουλίου, ο κ. Θεοχαρόπουλος μίλησε για τη «μάχη» του σταυρού στο νότιο τομέα της Β΄Αθηνών όπου και κατεβαίνει υποψήφιος, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρησή του από το Κίνημα Αλλαγής.

«Όταν έφυγαν οι ΑΝΕΛ, από την κυβέρνηση διαμορφώθηκαν οι συνθήκες για μία προοδευτική στροφή στο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε σχετικά ο κ. Θεοχαρόπουλος, αφήνοντας αιχμές για το ΚΙΝΑΛ, το οποίο όπως υποστήριξε έχει κάνει μια πιο συντηρητική στροφή.

«Από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου κρίνεται το αν θα προχωρήσει η χώρα με μία ατζέντα προοδευτική ή αν θα έχουμε μία οπισθοχώρηση» δήλωσε ο κ. Θεοχαρόπουλος, μιλώντας για την επόμενη μέρα των εκλογών, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία.

«Θα εμπιστευτεί ξανά ο λαός τις πολιτικές δυνάμεις που τον έφερε στην κρίση και αναπαρήγαγε παθογένειες ή τον ΣΥΡΙΖΑ με που αν και έκανε λάθη έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια» διερωτήθηκε ο κ. Θεοχαρόπουλος, τονίζοντας πως από εδώ και στο εξής πρέπει να σπάσουν οι διαχρονικές παθογένειες της χώρας, πράγμα που όπως δήλωσε σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να συμβεί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο τιμόνι της χώρας.

Πηγή: onetv.gr