Φαίνεται ότι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός πραγματικότητας και δεν μπορούν ακόμη να αντιληφθούν το μέγεθος της τραγωδίας στο Μάτι, αλλά και στη Μάνδρα. Ενα χρόνο μετά και ο πρωθυπουργός λέει ότι ήταν μια… άτυχη στιγμή ενώ υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λέει ακόμη χειρότερα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Ανδρικοπούλου – Σακοράφα, η οποία μάλιστα δεν είναι απλή υποψήφια αλλά είναι και στο Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος και οικολόγος.

Η κ. Ανδρικοπούλου – Σακοράφα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή One Line. Στη συζήτησή της με τους Δ. Κρουστάλλη, Ανδρ. Παπαδόπουλο, Θ. Φουσκίδη, με φόντο τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, η κ. Ανδρικοπούλου – Σακοράφα, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία να παραιτηθεί ο Αλέκος Φλαμπουράρης και να πάρει η ίδια τη θέση του ως εκπρόσωπος των Οικολόγων –Πράσινων.

Ομως εκεί που… έδωσε τα ρέστα της κ. Ανδρικοπούλου – Σακοράφα ήταν όταν μίλησε για τις οικολογικές καταστροφές στο Μάτι, στην Μάνδρα αλλά και στον Σαρωνικό, σημειώνοντας πως γίνεται πάντα προσπάθεια για το καλύτερο. Οταν ρωτήθηκε από τον Ανδρέα Παπαδόπουλο τι έκανε ο κ. Τσίπρας που πήγαινε στο Μάτι και προανήγγειλε κατεδαφίσεις, αλλά ένα χρόνο μετά δεν έγινε τίποτε η κ. Ανδρικοπούλου είπε το απίστευτο: «Εχουν επικεντρωθεί και σε άλλα σοβαρότερα πράγματα…», για να έλθει η εύλογη απορία: «Σοβαρότερα από τους 102 νεκρούς στο Μάτι;»

Δείτε το βίντεο από το 1.20 και για να καταλάβετε:

Πηγή: onetv.gr