Μία… συμβουλή ενός πολίτη από την Τρίπολη ήταν καταλυτική για τον Αλέξη Τσίπρα στην απόφασή του να σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ. Έτσι, εξήγησε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ την επικείμενη εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό, στο οποίο ο ίδιος είχε επιβάλει στους βουλευτές του να μην εμφανίζονται.

Ζητώντας σανίδα σωτηρίας από το κανάλι που τόσο έχει πολεμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με κατηγορίες για fake news, o πρωθυπουργός προχώρησε σε μία κίνηση τακτικής έχοντας το βλέμμα στραμμένο στις εθνικές εκλογές και στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του στο Facebook εξιστόρησε τον διάλογο με έναν πολίτη στην Τρίπολη που τον έκανε να φτάσει στην απόφαση αυτή. Έγραψε λοιπόν: «Προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί». Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο. Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ.»

Δείτε την πλήρη ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο καιρό, αποφεύγει την προγραμματική αντιπαράθεση. Δε θέλει debate, γιατί δεν θέλει οι πολίτες να…

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019