Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος βρίσκεται στα Σεπόλια για το μεγάλο event των Αντετοκούνμπο μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, έκανε δηλώσεις για τον MVP του NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο Γιάννης είναι το παιδί της διπλανής πόρτας, παρά τη φήμη που έχει αποκτήσει το όνομά του λόγω της τεράστιας επιτυχίας του.

Το σημαντικότερο που είπε ο Παπαλουκάς όμως για τον Greek Freak, είναι ότι δίνει ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν ακόμη και τα πιο τρελά τους όνειρα.

«Ευχαριστούμε τον Γιάννη, την οικογένειά του και τη NIKE που έφεραν στην Αθήνα ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Ο Γιάννης είναι ο πρώτος μη Αμερικανός που έχει το δικό του παπούτσι, αυτό είναι τεράστια υπόθεση. Για εμάς ο Γιάννης είναι το παιδί της διπλανής πόρτας. Έχει ξεφύγει πια. Εμείς είμαστε τυχεροί.

Εγώ, ο Βασίλης και τα υπόλοιπα παιδιά της γενιάς μου άρχισαν σε τέτοια γήπεδα και καταφέραμε να ζήσουμε το όνειρό μας. Ο Γιάννης το πήγε ένα βήμα παραπάνω και πήγε ακόμα πιο ψηλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει ελπίδα σε όλους ότι μπορούν να πετύχουν τα πιο τρελά τους όνειρα», δήλωσε ο Παπαλουκάς για τον Αντετοκούνμπο.