Με ακραίο τρόπο αποφάσισε να εκδικηθεί τον πληγωμένο έρωτά της, μία 25χρονη Ουκρανή φοιτήτρια στο Τορίνο.

Η 25χρονη κρέμασε τζιχαντιστικές αφίσες, τρομοκρατικές επιγραφές στα αραβικά και ενοχοποιητικές φωτογραφίες στο δωμάτιο του 26χρονου Λιβανέζου πρώην συντρόφου της, όταν αυτός διέλυσε τον δεσμό τους.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας της Digos άσκησαν δίωξη κατά της νεαρής Ουκρανής για απόπειρα παραπλάνησης των Αρχών. Ο συναγερμός για τις Αρχές σήμανε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ήχησε το αντιπυρικό σύστημα στην πανεπιστημιακή εστία «Ολύμπια», στο δωμάτιο του 26χρονου Λιβανέζου, ο οποίος φοιτούσε στην Πολυτεχνική Σχολή του Τορίνο.

Η Digos, μετά σχετική ειδοποίηση εισήλθε στο δωμάτιο και ανακάλυψε αφίσες με τα πρόσωπα ηγετικών στελεχών της Αλ Κάιντα και της παλαιστινιακής οργάνωσης Χάμας. Βρέθηκαν επίσης σημαίες του Ιsis καρφιτσωμένες στους τοίχους και μία αραβική επιγραφή με τη ‘σαχάντα’, τον όρκο στην ισλαμική θρησκεία.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον νεαρό, που όμως κατέληγαν στο πουθενά και σύντομα διαπιστώθηκε ότι ήταν άσχετος με το συμβάν. Τότε το ενδιαφέρον των μυστικών υπηρεσιών στράφηκε στην πρώην σύντροφό του και σύντομα διαπιστώθηκε η εμπλοκή της χάρις στον εντοπισμό του Dna της στην αφίσα.

Η 25χρονη διέμενε σε ένα άλλο δωμάτιο της ίδιας εστίας και μόλις ερωτήθηκε σχετικά, έδειξε αμέσως σημάδια μνησικακίας απέναντι στον πρώην σύντροφό της. Στη διάρκεια της εξέτασης ομολόγησε πως θέλησε να τον εκδικηθεί γιατί την χώρισε, επειδή ήταν πιεστική και ζητούσε επίμονα να παντρευτούν.

Όταν όμως τα πράγματα δεν είχαν την εξέλιξη που ήθελε, η 25χρονη φοιτήτρια του έκλεψε τα κλειδιά του δωματίου και αφού περίμενε να λείψει, πέρασε στη δράση για να τον εκδικηθεί: ενοχοποιώντας τον ως τρομοκράτη!

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ