Τέλος μια και καλή από το ποδόσφαιρο και την Σούπερ Λιγκ ο Βασίλης Γκαγκάτσης! Κηρύχθηκε έκπτωτος βάσει της διαπιστωτικής πράξης Συναδινού.

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ που συνεδρίασε σήμερα, δεν μπορούσε αυτή την φορά να… αδιαφορήσει όπως είχε κάνει τον Μάρτιο με τον Ολυμπιακό, μαζί με την ΑΕΛ, να είναι οι μοναδικές ομάδες που ζητούσαν και τότε την αποπομπή του καταδικασμένου Βασίλη Γκαγκάτση.

Σήμερα λοιπό το Δ.Σ. αποφάσισε την έκπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, με επικύρωση της διαπιστωτικής πράξης που έστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, επικαλούμενος το κώλυμα που προκύπτει από την παραπομπή του Β. Γκαγκάτση σε δίκη, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, το 2005.

Απομένει το τυπικό κομμάτι της ρύθμισης για το αν θα πάρει ή όχι αποζημίωση λόγω συνεταιριστικού δικαίου με εισφορά των μελών.

Θυμίζουμε πως εδώ και πολύ καιρό ο Βασίλης Γκαγκάτσης κατείχε θέση κυρίαρχη στην Σούπερ Λιγκ χωρίς ουσιαστικά να έχει το δικαίωμα εμπλοκής στο ποδόσφαιρο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν και η καταδίκη του για το σκάνδαλο της Κάρτας Υγείας. Για μήνες η πολιτική ηγεσία με πρώτο και καλύτερο τον Υφυπουργό Αθλητισμού έκαναν πως δεν ξέρουν τι γίνεται, αδιαφορούσαν για την εφαρμογή των νόμων.

Τώρα όμως που το πράγμα άρχισε να «ακουμπάει» τους πάντες επικράτησε η νομιμότητα. Το τέλος του Βασίλη Γκαγκάτση από το ποδόσφαιρο αποτελεί μια τεράστια νίκη του Ολυμπιακού που πάλεψε μόνος του εναντίον όλων και τελικά τους νίκησε!