Γράφει η Παναγιώτα Ντίντα, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό Μεσσηνίας

Μια νέα εποχή ξεκινά! Η χώρα μας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα , μετά τις επερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, θα βγει στο φως, ενωμένη και δυνατή, με μια ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη και στην πρόοδο.

Σ΄αυτόν τον αγώνα συστρατεύθηκα στην πρώτη γραμμή, μετά από την τιμητική πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκ , τον οποίο ευχαριστώ θερμά, για την ευκαιρία που μου προσέφερε να συνδράμω ως υποψήφια βουλευτής του Νομού Μεσσηνίας στον αγώνα της ανανέωσης και της πολιτικής ανάκαμψης.

Η Ελλάδα, στην παρούσα χρονική στιγμή, βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας της και πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις, ώστε η χώρα να ξεφύγει από τα λάθη του παρελθόντος, τα οποία μας οδήγησαν σε μία πρωτοφανή κρίση, που την τελευταία τετραετία , είχε λάβει χαρακτηριστικά μόνιμης παρακμής.

Έχουμε την τύχη να ζούμε με μία ευλογημένη χώρα, με ιδεώδεις κλιματολογικές συνθήκες και σπάνια φυσική ομορφιά, η οποία αν αξιοποιηθεί σωστά, με πρόγραμμα, μεθοδολογία και οργανωμένες δράσεις, δύναται να μας απογειώσει οικονομικά. Κατάγομαι από μία περιοχή, η οποία μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να βγει από την αφάνεια και με μέθοδο και οργανωμένες δράσεις (σε τοπικό κυρίως επίπεδο) και πλέον διαδραματίζει ρόλο πρωταγωνιστή στον τομέα του τουρισμού.

Βέβαια η Πελοπόννησος και ειδικότερα η Μεσσηνία , διαθέτει προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, οι οποίες πρέπει να αναδειχθούν , με τη διαμόρφωση ενός φιλικού κλίματος για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση, όσο το δυνατόν περισσότερων επενδύσεων. Χρειάζεται λοιπόν, ένα πλαίσιο προγράμματος με τολμηρές αλλαγές και στοχεύσεις, με σκοπό να απομακρυνθούμε από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα των τελευταίων ετών και να οδηγηθούμε σε μία πολιτική, οικονομική και κοινωνική σταθερότητα.

Παράλληλα, πρέπει να δοθεί έμφαση, στον τομέα της εργασίας, με σκοπό την επίτευξη, ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου εργαζομένων, κράτους και επιχειρήσεων, ώστε να διασφαλισθεί και να θωρακισθεί πραγματικά ο εργαζόμενος και παράλληλα να δοθούν κίνητρα στις επιχειρήσεις.

Για όλα αυτά απαιτείται να εργασθούμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για ένα κράτος φιλικό και ταυτόχρονα αποτελεσματικό, με λιγότερους φόρος, με περιορισμένη γραφειοκρατία, η οποία θα διασφαλίζει στους πολίτες της, όλα εκείνα τα βασικά αγαθά τα οποία οφείλει να διασφαλίζει κάθε κυβέρνηση ευνομούμενου κράτους, όπως η πρόσβαση σε ποιοτική δημόσια υγεία, η ασφάλεια και η παιδεία.

Όλοι μαζί στις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου, ενωμένοι, πρέπει να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα απόρριψης στις αδιέξοδες πολιτικές που τόσο μας πλήγωσαν, να γυρίσουμε σελίδα στην ιστορία του τόπου μας και να  δώσουμε αξία στην ψήφο μας, επιλέγοντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας,  με νέο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη , ο οποίος θα οδηγήσει τη χώρα στην ανάκαμψη και την ισχυρή ανάπτυξη.