Δύο νέα προεκλογικά σποτ δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στο ένα σποτ, το ένατο κατά σειρά, ο ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει σε θέματα οικονομίας, με αρνητική διαφήμιση στη ΝΔ. «Ψηφίζουμε ανάμεσα σε αυτούς που χρεοκόπησαν την Ελλάδα και έφεραν την κρίση και σε αυτούς που την έβγαλαν από τα μνημόνια» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, με εικόνες από λουκέτα αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα με γραβάτα στο Ζάππειο, για να δείξει την ελπίδα.

Στο ίδιο τηλεοπτικό μήνυμα εμφανίζονται εικόνες του σημερινού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προκατόχου του, πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Επιπλέον, το σποτ της Κουμουνδούρου επισημαίνει στους πολίτες ότι με την επιλογή να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία η Ελλάδα θα γυρίσει πίσω, αλλά με την υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας θα συνεχίσει την πορεία προς τα εμπρός.

Στο δεύτερο σποτ, το δέκατο κατά σειρά, ο ΣΥΡΙΖΑ εστιάζει στις γυναίκες. Με φεμινιστική διάθεση, η Κουμουνδούρου αναφέρεται σε σεξιστικά σχόλια που έχουν ακουστεί και εξακολουθούν σε κάποιους χώρους να ακούγονται κατά των γυναικών, που δεν πρέπει «να σκάνε για τα πολιτικά», αλλά οφείλουν «να κάτσουν με τα παιδιά».