Το ΚΙΝΑΛ δεν θα αφήσει ακυβέρνητη τη χώρα και θα δώσει ψήφο ανοχής στο πρώτο κόμμα δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 989 ο Λεωνίδας Γρηγοράκος επισήμανε: «Θα δώσουμε «ψήφο ανοχής», χωρίς να συμμετέχουμε στην κυβέρνηση. Δε θέλουμε να αφήσουμε ακυβέρνητη τη χώρα. Δεχτήκαμε τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, δεχτήκαμε να μας πετάνε πορτοκάλια και γιαούρτια επί ΣΥΡΙΖΑ, για να κρατήσουμε όρθια τη χώρα. Πληρώσαμε ακριβά το “μάρμαρο”, γιατί δεν μας ενδιαφέρει ο χώρος μας πρωτίστως αλλά η χώρα.

»Γι αυτό και τώρα θα είμαστε παρόντες για το καλό της χώρας. Θα στηρίξουμε την αλλαγή του εκλογικού νόμου, τη συνταγματική αναθεώρηση, τις μεταρρυθμίσεις στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να έχουμε ένα λειτουργικό κράτος. Με άλλα λόγια, θα ακολουθήσουμε το μοντέλο του Σάντσεθ στην Ισπανία.

»Δεν έχουμε κανένα λόγο να «παίξουμε τη χώρα στα ζάρια», όπως έκανε ο κ. Τσίπρας το 2012 και το 2015. Είμαστε πατριωτικό κόμμα. Έχουμε το πρόγραμμά μας, το οποίο ελπίζουμε να μπορέσουμε να το εφαρμόσουμε. Η μεσαία τάξη πρέπει να ανασυγκροτηθεί, για να παράξει τον πλούτο που είναι αναγκαίος για τη στήριξη της υγείας, της παιδείας, του κοινωνικού κράτους, των ευάλωτων ομάδων κλπ» τόνισε ο κ. Γρηγοράκος