Στην εκπομπή One Report φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Κεφαλογιάννης. Μιλώντας για την υπόθεση που προέκυψε με την Τώνια Μοροπούλου, ανέφερε πως ήταν γρήγορα τα αντανακλαστικά της ΝΔ και αυτό χρεώνεται πολύ θετικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Όταν υπάρχει πρόβλημα με στελέχη του κόμματος που ξεφεύγουν από τα όρια, δεν υπάρχει καμιά ανοχή» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως καλώς έγινε η συγκεκριμένη διαχείριση του προβλήματος. Αναφερόμενος στο μπαράζ τουρκικών προκλήσεων σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, ο κ. Κεφαλογιάννης υπογράμμισε πως η Ακγυρα αισθάνεται ότι μένει εκτός του ενεργειακού παιχνιδιού και με τις κινήσεις της ξεφεύγει.

Στο πλαίσιο αυτό, είπε πως «δεν ρέπει να μείνουμε μόνο σε λεκτικές καταδίκες, πρέπει η ΕΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Να υπάρξουν συγκεκριμένες κυρώσεις» προσθέτοντας πως η ΝΔ θα προωθήσει το συγκεκριμένο ζήτημα καλύτερα. Σχολιάζοντας δε το «ναυάγιο» στο ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών για τις βουλευτικές εκλογές, έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση, χρεώνοντάς της την ευθύνη.

Πηγή: onetv.gr