Στην εκπομπή One Line βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης. Ο κ. Σταμάτης μίλησε για το πλάνο της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την επόμενη μέρα των εκλογών, λέγοντας πως θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές δαπανών.

Στη συνέχεια έστρεψε τα «πυρά» του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όπου με τις τακτικές υπερφορολόγησής του έφερε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ναρκοθετήσει την πορεία της επόμενης κυβέρνησης» υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για τα Ελληνοτουρκικά είπε πως «τον αναθεωρητισμό των τούρκων θα τον βιώνουμε συνέχεια. Ωστόσο, η όξυνση που παρουσιάζεται αυτές τις μέρες έχει να κάνει με τα εσωτερικά προβλήματα. Ιδιαίτερα άμα χάσει την Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν θα δει το καθεστώς του να τρίζει. Τα καθεστώτα όταν πέφτουν κάνουν πολύ μεγάλο θόρυβο διευκρίνισε.

Αναφορικά με τη Novartis είπε πως «ήθελαν να βγάλουν την υπόθεση παραμονή εθνικών εκλογών, όμως άλλα τους προέκυψε η λαϊκή οργή για τη Μακεδονία και έπρεπε κάτι να κάνουν». «Θα πάνε φυλακή όσοι έστησαν τη Novartis» κατέληξε.

Τέλος, αναφερόμενος σε δημοσιεύματα που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά να προτείνεται για αντιπρόεδρος της Κομισιόν, ο κ. Σταμάτης δήλωσε άγνοια, προσθέτοντας πως ό,τι γνωρίζει προέρχεται από τα ΜΜΕ.

Πηγή: onetv.gr