Την πεποίθησή του ότι ο νικητής του φετινού Γουίμπλεντον θα είναι ένας εκ των Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ ή Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ωστόσο, ο συμπατριώτης μας επισήμανε ότι οι νέοι τενίστες θα πρέπει να σπάσουν την κυριαρχία των Big 3, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει καταντήσει βαρετό να κατακτούν τα τουρνουά οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πιστεύω πως ο νικητής θα είναι ένας απ’ αυτούς τους τρεις. Είναι πιθανό κάποιος από τους παίκτες που έχουν μεγάλο σερβίς να φτάσουν πολύ μακριά και ίσως να υπάρξουν και κάποιες εκπλήξεις από νωρίς. Αν οι Big 3 είναι υγιής και σε καλή κατάσταση στους πρώτους γύρους, περιμένω να τα καταφέρουν. Αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Θα ήθελα να δω κάτι διαφορετικό φέτος.

Ελπίζω να μπορέσω να είμαι εγώ αυτός που θα το κάνει. Νομίζω πως θα ήταν καλό για το άθλημα να υπάρξει ποικιλία, κάτι διαφορετικό. Είναι βαρετό να βλέπεις τους ίδιους παίκτες να κερδίζουν συνεχώς. Είμαστε και εμείς υπεύθυνοι, η νέα γενιά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, ώστε να φέρουμε κάτι νέο, να φέρουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε αυτούς τους παίκτες. Πιστεύω πως είναι θέμα χαρακτήρα.

Κάποιοι δεν αισθάνονται ότι έχουν τόσο την ευθύνη του παιχνιδιού τους για να βγουν εκεί έξω και να πουν ότι θα ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και θα κερδίσουν αυτούς τους παίκτες. Εγώ νιώθω ότι μπορώ να τους κερδίσω. Το παιχνίδι μου θα είναι το καλύτερο όταν βγω εκεί έξω. Πιστεύω πως αν οι νέοι παίκτες σκεφτόμαστε θετικά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ελπίζω να συμβεί αυτό και στο Γουίμπλεντον».