Τις κινήσεις της 68χρονης μητροκτόνου κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος από κατάστημα της περιοχής, όπου φαίνεται μάλιστα και η στιγμή που άφησε την άτυχη 92χρονη τυλιγμένη στην κουβέρτα στην οδό Σινώπης.

Όπως φαίνεται, η κόρη του θύματος έμεινε στο σημείο για λίγα λεπτά, για να δει τι θα συμβεί. Σύμφωνα με την κατάθεση στους αστυνομικούς, σταμάτησε σε εκείνο το σημείο καθώς δεν είχε δυνάμεις για να μετακινήσει άλλο τη μητέρα της.

Ωστόσο, στο υλικό του βίντεο φαίνεται η 68χρονη να συνομιλεί για λίγα λεπτά με έναν άνδρα. «Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω ‘’πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας’’ και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Open.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις έγινε γνωστό ότι στο εσωτερικό της κουβέρτας βρισκόταν το πτώμα μιας γυναίκας, η 68χρονη έφυγε από το σημείο και πήγε στο σπίτι της, όπου την εντόπισαν αργά το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβαν την υπόθεση.