Ο νέος προπονητής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Φρανκ Λάμπαρντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ντάνκαν Καστλς από τους Sunday Times.

Όπως αναφέρει ο πολύπειρος δημοσιογράφος, καταλυτικό ρόλο στην επιστροφή του Άγγλου θρύλου στο Λονδίνο έπαιξε ο Ρώσος μεγιστάνας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ο οποίος ανέλαβε προσωπικά το θέμα.

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι φέρεται να μίλησε κατ’ ιδίαν με τον 40χρονο τεχνικό της Ντέρμπι Κάουντι προκειμένου να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση των «μπλε» και να επιστρέψει στο «Σττάμορντ Μπριτζ» από το πόστο του προπονητή.

Μάλιστα, ο Ρώσος επιχειρηματίας δεσμεύτηκε πως θα δώσει πίστωση χρόνου για τουλάχιστον δυο σεζόν στον Λάμπαρντ, με τον Άγγλο τελικά να υποκύπτει στις… πιέσεις και να δίνει το τελικό «οκ».

Πάντως, οι επιστροφές στην Τσέλσι δεν σταματούν με την περίπτωση του παλαίμαχου άσου, καθώς στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται πως έχει γίνει πρόταση στους Ντρογκμπά και Γκίβεν να βρεθούν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και να βοηθήσουν από την… πρώτη γραμμή τον 40χρονο στο νέο του ξεκίνημα.