Η εικονική ομορφιά της Σίντι Κρόφορντ μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με άλλο μάτι! Μίλησε ανοιχτά για όλα, την ηλικία της, τη στάση της απέναντι στη γήρανση όσο και για την εμφάνισή της.

Μιλώντας σε μια εκδήλωση με την WWD και τον επιχειρηματία Greg Renker, με τον οποίο δημιούργησε το brand, Meaningful Beauty, η Κρόφορντ μίλησε για το μόντελινγκ στην ηλικία των πενήντα.

 

View this post on Instagram

 

Backyard BBQ vibes. Happy long weekend 🇺🇸

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Έχει αποκαλύψει πως μαζί με την φίλη της και επίσης supermodel, Κρίστι Τέρλινγκτον, αισθάνονται ότι είναι σημαντικό να κάνουν ακόμα φωτογραφίσεις μόδας. «Θέλουμε να δείξουμε στις γυναίκες που είναι 53 ετών και νομίζω ότι η Κρίστι μόλις έγινε 50 ετών, ότι υπάρχει ακόμα ομορφιά». Και αυτό περιλαμβάνει τα «καλαίσθητα γυμνά», τα οποία έκανε πρόσφατα η Κρόφορντ για το φημισμένο βιβλίο του φωτογράφου Russell James.

 

View this post on Instagram

 

Going au naturale for @russelljames. Congrats on the Angels in the Desert opening and the new book, Russell! #AngelsFineArtCollection

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

«Θυμάμαι ότι κάποιος κακόβουλος άνθρωπος στο Instagram έγραψε κάτι σαν:« Αχ, γιατί τα κάνεις όλα αυτά ακόμα στην ηλικία σου; » Και σκέφτηκα, υπάρχει μια συγκεκριμένη εποχή όπου το γυμνό δεν είναι όμορφο; Είναι απλά ένα διαφορετικό είδος ομορφιάς », είπε το μοντέλο για την εμπειρία της. Σύμφωνα με το WWD, σημείωσε τη σημασία που έχει οι γυναίκες να αντιμετωπίζονται  ευγενικά και με σεβασμό. «Αυτό είναι μέρος του λόγου που εξακολουθώ να κάνω από φωτογραφίσεις», πρόσθεσε.

 

View this post on Instagram

 

Happy birthday to one of the hardest working, straight-talking people I have had the good fortune to meet along the way @cindycrawford

A post shared by Russell James (@russelljames) on