Ο Αντρέ Βιεϊρίνια κέρδισε πανάξια τον τίτλο του MVP του ΠΑΟΚ σε ψηφοφορία του κόσμου.

Το συγκεκριμένο βραβείο δεν πέρασε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, τα οποία έγραψαν εγκωμιαστικά σχόλια για τη προσφορά του συμπατριώτη τους στο νταμπλ του Δικέφαλου.

Ο Πορτογάλος αρχηγός αποθεώθηκε από τους φίλους του Δικέφαλου αλλά και από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ η οποία έγραψε στο Instagram: «Ήρθε για να κερδίσει τίτλους, είπε. Και δύο χρόνια μετά πρέπει να φτιάξει ειδική τροπαιοθήκη σπίτι του, γιατί τα έχει πάρει όλα! Ατομικά κι ομαδικά. Ε, ναι, ο Βιεϊρίνια είναι ο 11888 MVP της σεζόν 2018-19 με τη δική σας ψήφο. Για δεύτερη σερί φορά το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» είναι δικό του».

Βάσω Βεργίδου: «Το καλύτερο δώρο»

Φυσικά ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποθεώθηκε και από τη σύζυγός του, τη Βάσω Βεργίδου, η οποία έγραψε στο Instagram ότι ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά της!

Συγκεκριμένα σημείωσε: «2 χρόνια στον ΠΑΟΚ, 2 χρόνια τίτλοι,2 χρόνια ΑΡΧΗΓΟΣ,2 χρόνια ΜVP.. Σάρωσε τα όλα …. Αυτοκυριαρχία #VIEIRINHA# Τελικά έχουν δίκιο… Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής!!! Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μου. Σε αγαπώ».

Ακόμη ανάρτησε μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, από τη χθεσινή (12/6) τους έξοδο για τα γενέθλιά της και μαζί έγραψε: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν τόσες πολλές ευχές είναι μαζεμένες για σένα από συγγενείς και φίλους…

Πραγματικά με συγκινήσατε και με γεμίσατε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Να είστε όλοι καλά, γεμάτοι αγάπη και υγεία.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».