Στο καλό κλίμα που επικράτησε κατά τη διάρκεια της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής αναφέρθηκε, μιλώντας στην εκπομπή One Talk, ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζοντας πως πλέον έχουμε πεντακάθαρη τη γραμμή μας τόσο για την προεκλογική όσο και την μετεκλογική περίοδο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή πλεύσης και αλλαγή πολιτικής, μήνυμα το οποίο, όπως είπε, φάνηκε και από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, έστρεψε τα βέλη του κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στους οποίους καταλόγισε ότι αντιγράφουν προτάσεις του ΚΙΝΑΛ, ενώ έθεσε επί τάπητος το οικονομικό και εργασιακό πρόγραμμα του κόμματος του.

Παράλληλα, στάθηκε ιδιαίτερη στο ρόλο της εθνικής συνεννόησης σε μια σειρά ζητημάτων, την οποία θα επιδιώξει το ΚΙΝΑΛ. Μιλώντας για την αντιμετώπιση του brain drain, ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε πως δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο φαινόμενο αυτό, καταθέτοντας συγκεκριμένες φοροελαφρύνσεις με τη βοήθεια των οποίων, όπως είπε, θα μειωθεί η φυγή των νέων στο εξωτερικό.

Πηγή: onetv.gr