Λίγες ώρες πριν πάει ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών και λίγο πριν ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάσει το πρόγραμμά του δίνοντας βάρος στη μεσαία τάξη που «γονάτισε» με την υπερφορολόγηση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Φώτης Κουβέλης ξεπέρασε για μία ακόμη φορά… τον εαυτό του.

Για τον κ. Κουβέλη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουδόλως ευθύνεται για το βάρος που σήκωσε η μεσαία τάξη τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια καθώς επέρριψε το σύνολο των ευθυνών σε όσους κυβέρνησαν μέχρι το 2014.

«Τα πλήγματα που δέχτηκε η μεσαία τάξη δεν ήταν από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν κανείς δει τι υπέστησαν οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, θα διαπιστώσει ότι η καθήλωση και η υποβάθμιση της μεσαίας τάξης συντελέσθηκε μέχρι τα τέλη του 2014», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «Στο Κόκκινο».

Δεν έχει γίνει αντιληπτό το μεταφορικό ισοδύναμο…

Για το μεταφορικό ισοδύναμο είπε ότι είναι μία ρύθμιση που ακόμα δεν έχει γίνει αντιληπτή και δεν έχει αφομοιωθεί όσο θα έπρεπε, όχι μόνο από τους νησιώτες, αλλά από ολόκληρη τη χώρα. «Το μεταφορικό ισοδύναμο στηρίζει την ανάπτυξη, διευκολύνει τους νησιώτες, διευκολύνει τη μετακίνηση των προϊόντων, τα καύσιμα και φέρνει τη νησιωτική Ελλάδα μέσα στην καρδιά της αναπτυξιακής διαδικασίας που έχουμε ξεκινήσει να προωθούμε», τόνισε.