Το τελευταίο αντίο  σε κλίμα συγκίνησης είπαν σήμερα το μεσημέρι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον Κώστα Ευριπιώτη.

Η κηδεία του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, χτυπημένος από το καρκίνο, πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο Ηλιούπολης, όπου με θλίψη τον αποχαιρέτησαν οι δικοί του άνθρωποι.

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ζήτησε σε όσους παρευρεθούν, αντί για στεφάνια, να προσφέρουν χρήματα, τα οποία θα πάνε για ενίσχυση στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Τραγική φιγούρα στην κηδεία ήταν τα παιδιά του ηθοποιού, τα οποία έφτασαν στο κοιμητήριο Ηλιούπολης μαζί με τη μητέρα τους και πρώην σύζυγο του ηθοποιού Βάλια Κωστοπούλου.

Παράλληλα, αρκετοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το «παρών», ανάμεσά τους οι Θανάσης Ευθυμιάδης, Δήμητρα Παπαδήμα, Παντελής Καναράκης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην κηδεία του Κώστα Ευριπιώτη παρευρέθησαν και οι συνάδελφοί του που συνεργάστηκαν μαζί του στην σειρά που άφησε εποχή «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Σημειώνεται πως ο  αγαπημένος ηθοποιός νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο Σπηλιοπούλειο Ίδρυμα, όπου έδινε την δική του μάχη με τον καρκίνο.

Η περιπέτεια της υγείας του τον βρήκε στην παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όπου στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του.

Και έτσι έφτασε στο να επισκεφθεί τον γιατρό να δει τι συμβαίνει.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί.