Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας Γεωργιανός κακοποιός ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια διάρρηξης που έκανε σε πολυκατοικία των Αμπελοκήπων.

Ο επίδοξος διαρρήκτης μπήκε σε διαμέρισμα του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου, όμως έγινε αντιληπτός από τους ενοίκους οι οποίοι έβαλαν τις φωνές και κάλεσαν την αστυνομία.

Πανικόβλητος ο διαρρήκτης προσπάθησε έντρομος να διαφύγει και ανέβηκε στην ταράτσα προκειμένου να πηδήξει στην παρακείμενη πολυκατοικία.

Δεν τα κατάφερε όμως στην αναρρίχηση με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από τον πέμπτο όροφο και να χτυπήσει σοβαρά.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.