temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Και αυτή την Κυριακή 18 ώρες ενημερωτικό πρόγραμμα
Media

Και αυτή την Κυριακή 18 ώρες ενημερωτικό πρόγραμμα

Το One Channel, το νέο μεγάλο κανάλι, κέρδισε το στοίχημα της ενημέρωσης στον πρώτο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και στις Ευρωεκλογές. Το ίδιο φιλοδοξεί να κάνει και τώρα, έγκυρα και έγκαιρα από την καρδιά των γεγονότων

H καρδιά της ενημέρωσης χτυπά στους ρυθμούς του One Channel. Το νέο μεγάλο κανάλι θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις των πολιτικών εξελίξεων την Κυριακή 2 Ιουνίου με το δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών. Με ένα πολύωρο ενημερωτικό πρόγραμμα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα το One Channel θα καταγράψει όλα τα πολιτικά γεγονότα, έγκυρα και έγκαιρα.

Ολο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του σταθμού, με τη συνδρομή των δημοσιογράφων από όλα τα μέσα της Alter Ego, και πλήθος καλεσμένων, θα βρεθούν στο στούντιο από το πρωί που θα ανοίξουν οι κάλπες και με 18 ώρες συνεχούς ροής.

Πιστό στην ενημέρωση το νέο μεγάλο κανάλι κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις την περασμένη Κυριακή. Κατέγραψε άμεσα και με νηφαλιότητα τις Ευρωεκλογές και τον πρώτο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών και αυτό θα κάνει και στις 2 Ιουνίου. Εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές εμπιστεύτηκαν τις εκπομπές μας για να ενημερωθούν για τις πολιτικές εξελίξεις στέλνοντας μήνυμα για το πως πρέπει να είναι η κάλυψη των μεγάλων γεγονότων. Κι έτσι θα συνεχίσει να είναι, κάθε ημέρα.

Και αυτή την Κυριακή πλήθος σχολιαστών από τις εφημερίδες «ΝΕΑ», «ΒΗΜΑ» και από το in.gr, θα αναλύει τα γεγονότα της ημέρας και τα μηνύματα των πολιτών.

Παράλληλα, πλήθος καλεσμένων από όλο το πολιτικό φάσμα θα καταγράψει τα αποτελέσματα και θα δώσει το στίγμα της επόμενης ημέρας.

Ρεπόρτερ του καναλιού θα βρίσκονται στα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων, θα καταγράφουν και θα μεταδίδουν έγκυρα και έγκαιρα όλες τις εξελίξεις γύρω από τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Με ζωντανές συνδέσεις και με την πιο εντυπωσιακή τεχνολογία απεικόνισης των εκλογικών αποτελεσμάτων θα δίνουν στους τηλεθεατές την πιο σφαιρική ενημέρωση.

Που θα δείτε το One Channel

Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός, One Channel, το νέο «μεγάλο κανάλι» εκπέμπει πλέον πανελλαδικά και μπορείτε να το βλέπετε από:

Nova στη θέση 987

Cosmote στη θέση 111

Cosmote TV GO

Nova GO

onetv.gr

Από τις ιστοσελίδες in.grtanea.gr και tovima.gr

Youtube – One Channel Live

Από τις σελίδες στο facebook

https://www.facebook.com/www.in.gr/

https://www.facebook.com/taneagr/

https://www.facebook.com/www.tovima.gr/

https://www.facebook.com/www.onetv.gr/

Μέσα από το κινητό σας, το laptop, την ταμπλέτα ή το PC σας μπορεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα του σταθμού.

Αλλά κι όσοι διαθέτουν smart τηλεόραση, που μπορεί δηλαδή να συνδέεται στο διαδίκτυο, έχουν τη δυνατότητα να δουν το One Channel.

Επιλέγοντας τον browser που επιθυμούν, βάζουν τη διεύθυνση www. onetv.gr (ή εναλλακτικά in.grtanea.gr και tovima.gr) και μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

Ολο το πρόγραμμα της Κυριακής

Η αυλαία του ενημερωτικού προγράμματος του One Channel θα ανοίξει στις 08.00 με τους Νικήτα Κορωνάκη, Μαρία Κατσή και Ολίνα Τσαουσέλου, που θα μεταδίδουν μέχρι τις 12.00, τις πρώτες ώρες από τη στιγμή που θα ανοίξουν οι κάλπες.

Τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα πάρουν στις 12.00 η Στέλλα Παπαμιχαήλ και η Ελένη Στεργίου που θα καταγράψουν λεπτό προς λεπτό την εκλογική διαδικασία.

Από τις 15.30 έως τις 18.30, ο Θανάσης Φουσκίδης και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο στούντιο του One Channel και με συνεχείς συνδέσεις και αναλύσεις θα δώσουν το κλίμα, λίγο προτού κλείσουν οι κάλπες.

Στις 18.30 στο One Channel ο Γιώργος Παπαχρήστος με τον Δημήτρη Μανιάτη, και την Τζίνα Μοσχολιού θα καταγράψουν τις πρώτες αντιδράσεις από τα αποτελέσματα της κάλπης.

Στις 22.00 οι Δημήτρης Μανιάτης, Τζίνα Μοσχολιού και Γιάννης Μούτσος θα αναλύσουν τις εξελίξεις με βάση πλέον τους νικητές του δεύτερου γύρου των εκλογών.

Στο στούντιο θα βρεθεί πλήθος σχολιαστών και καλεσμένων: Ο διευθυντής του «Βήματος», Αντώνης Καρακούσης, ο διευθυντής των «ΝΕΩΝ», Γιώργος Μαντέλας, οι αρθρογράφοι και σχολιαστές των μέσων του ομίλου Alter Ego, Γιάννης Πρετεντέρης, Διονύσης Νασόπουλος, Βασίλης Κανέλλης, Αρης Ραβανός, Δημήτρης Χόνδρος, Ζώης Τσώλης, Αγγελος Κωβαίος, Δήμητρα Κρουστάλλη, Μιχάλης Μητσός, Περικλής Δημητρολόπουλος, Ελένη Βουλτσίδου, Χρήστος Κολώνας, Αγγελος Αθανασόπουλος, Μάκης Πολίτης, Μαρία Βουργάνα, Παναγιώτης Σωτήρης, Έλενα Λάσκαρη και πολλοί άλλοι.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων