Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας όπου και μίλησε για τις εκλογές, την πολιτική αλλά και για τον γάμο του.

Στην αρχή της συνέντευξής του, ο βουλευτής μίλησε για τον πρωταθλητισμό και πόσο το μπάσκετ τον βοήθησε στην πολιτική.

«Είμαι φύσει αισιόδοξος. Στα δύσκολα χαμογελάμε και προχωράμε. Το έμαθα από το μπάσκετ. Με έμαθαν να συνεργάζομαι, να είμαι πειθαρχημένος και δοτικός. Είχα και έχω δύο γονείς που δεν με υποχρέωσαν να κάνω τίποτα. Όλα στη ζωή μου τα έκανα παράλληλα. Θέλει πειθαρχία αυτό. Δεν στερήθηκα τίποτα. Όταν θέλεις να τελειώσεις την ιατρική στην Αθήνα και παράλληλα κάνεις πρωταθλητισμό στο μπάσκετ πρέπει να έχεις πειθαρχία. Ήταν επιβεβλημένο να σπουδάσω. Στα 30 η ζωή αρχίζει. Πάντα υπήρχε μια δεύτερη σκέψη αν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Αναγκαζόμουν να διαβάζω στα αεροπλάνα και στα ταξίδια… Προέρχομαι από μια μεσοαστική οικογένεια και πάντα έκανα όνειρα. Είναι πολύ ωραίο να ακούς τον κόσμο ακόμα και αν δεν συμφωνείς μαζί του. Υπήρχαν πολλές δυσκολίες στη ζωή μου, υπήρχε αμφισβήτηση στη ζωή μου, στην πολιτική, στην ιατρική παντού. Οι άνδρες με αμφισβήτησαν περισσότερο».

Δεν θα αναβάλουμε τον γάμο λόγω εκλογών

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε και για τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού: «Ο γάμος μας θα γίνει κανονικά στις 16 Ιουνίου. Ήταν κάτι προγραμματισμένο. Δεν ξέραμε για τις εκλογές. Όταν περιμέναμε να βγει ο Τσίπρας και τελικά βγήκε στις 12.30 το βράδυ και είπε κάνουμε εκλογές είπα: «έχει γούστο;» Αλλά μέχρι τις 7 Ιουλίου έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος για το γάμο αλλά δεν έχω αγωνία».

Τι είπε για τον χωρισμό τους

Όσο για το χωρισμό που είχε το ζευγάρι μερικούς μήνες πριν τελικά ανακοινώσει το γάμο του, ο Βασίλης Κικίλιας σχολίασε: «Γενικά δεν μιλάω για τα προσωπικά μου. Το timing πάντα είναι σημαντικό. H δημοσιότητα και η πίεση έπεσαν πάνω μας. Πήραμε την απόσταση και το χρόνο μας. Όταν ξαναβρεθήκαμε, πριν το ανακοινώσουμε θέλαμε να είμαστε σίγουροι. Είναι ιερή στιγμή η απόφαση του γάμου».

Τον φόβισε κάτι σε ότι έχει να κάνει με τον γάμο;

Στην ερώτηση της Φαίης Σκορδά αν τον φόβισε κάτι σε ότι έχει να κάνει με το γάμο είπε: «Τα παιδιά της Τζένης είναι φιλαράκια μου και αισθάνομαι πολύ καλά μαζί τους. Η Τζένη είναι πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά της. Τα παιδιά είναι ευλογία». Επίσης αποκάλυψε ότι θα ήθελε και δικά του παιδιά. Για τη γυναίκα που θα παντρευτεί είπε: «Η Τζένη ξέρει ότι η δουλειά μου είναι μια δουλειά αποκλειστικής απασχόλησης και είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου».