Ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας βρίσκονται τρία… «όπλα» από τη φαρέτρα της Λίβερπουλ. Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαντίο Μανέ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ διένυσαν μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των «κόκκινων» και τα ονόματά τους δεν θα μπορούσαν να μην συγκαταλέγονται μεταξύ εκείνων που διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή τη φετινής χρονιάς.

Η εκπληκτική πορεία της ομάδας του Μέρσεϊσαιντ στην Premier League σε συνδυασμό με την παρουσία της στον τελικό του Champions League εκτόξευσαν τις μετοχές των παικτών που φορούσαν την κόκκινη φανέλα και ιδίως των… πρωταγωνιστών.

Παρά το γεγονός πως ο τίτλος του πρωταθλήματος κατέληξε στο Μάντσεστερ, το Champions League παραμένει ακόμα στους εφικτούς στόχους του συλλόγου, ο οποίος είναι έτοιμος να αναρριχηθεί ξανά στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

Σαν αποτέλεσμα, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν συμπεριλάβει τους τρεις ηγέτες της Λίβερπουλ ανάμεσα στα φαβορί, όμως ο ανταγωνισμός παραμένει ισχυρός.

Με τη σειρά τους οι συνήθεις ύποπτοι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο διεκδικούν επί ίσοις όροις το βραβείο, ενώ από κοντά ακολουθεί και ο Κίλιαν Μπαπέ, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στο γαλλικό πρωτάθλημα με την Παρί Σεν Ζερμέν.