Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα των playoffs της Basket League όπου αν οι φιλοξενούμενοι ντουμπλάρουν τις νίκες τους θα βρεθούν στα ημιτελικά όπου ήδη περιμένει ο Παναθηναϊκός.

Στις 16:00 (ERT Sports) ο Ήφαιστος υποδέχεται στη Λήμνο το Περιστέρι με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να θέλει τη δεύτερη νίκη για την τετράδα. Ο Ήφαιστος που θα αγωνιστεί για ακόμη μία φορά σε γεμάτο γήπεδο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα όπως και το Περιστέρι ενώ ο νικητής της σειράς θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό.

Στις 18:00 (ERT Sports) ο ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων φιλοξενεί τον Προμηθέα στο «Παλατάκι». Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει μόλις δύο ξένους και συνολικά έξι επαγγελματίες διαθέσιμους και θα παλέψει για ο,τι καλύτερο ενώ η ομάδα της Πάτρας θέλει να τελειώσει τη δουλειά και να προκριθεί στα ημιτελικά όπου θα κοντραριστεί με τον νικητή του ΑΕΚ – Χολαργός.

Στις 20:00 (ERT Sports) ο Χολαργός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και στοχεύει στην έκπληξη και το 1-1 ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα. Η ΑΕΚ από την άλλη πηγαίνει για το 2-0 και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην των γνωστών με Ματσιούλις και Καββαδά.

Αναλυτικά:

16:00 Ήφαιστος Λήμνου – Περιστέρι ΕΡΤ Sports

18:00 ΠΑΟΚ – Προμηθέας ΕΡΤ Sports

20:00 Χολαργός – ΑΕΚ ΕΡΤ Sports