Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον τραγικό θάνατο ενός 40χρονου ταξιτζή στη Χαλκίδα, ο οποίος φέρεται να βούτηξε στο κενό από την Υψηλή Γέφυρα, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Ήταν 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (10/05) όταν ο 40χρονος άνδρας από την Αθήνα πήγε στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και «βούτηξε» στο κενό, όπου βρέθηκε η σορός του.

Το βράδυ τον αναγνώρισε ο αδερφός του, ενώ δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα. Μετά από μία εβδομάδα, ο αδερφός του 40χρονου,απευθύνει έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες, τονίζοντας ότι ακόμα δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα στον αδερφό του.

«Ψάχνω να βρω λεπτομέρειες εάν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή, την ώρα που ήταν ανεβασμένος εκεί πέρα, γιατί μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα. Έχω απόδειξη που πέρασε το Σχηματάρι τα διόδια στις 10:04 και απ΄ ό,τι λένε η πτώση έγινε στις 13:30, δεν ξέρω τι ώρα έγινε. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο κενό διαστήματος» λέει αρχικά στην ιστοσελίδα eviazoom.gr και ξεσπά:

«Περιφερόταν εκεί, είχε ανέβει κάπου; Γιατί μου είπαν κάποιοι ότι είχαν σταματήσει αμάξια και προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην βουτήξει και αν κάποιος είχε ειδοποιήσει να ερχόταν κάποιος διαπραγματευτής της αστυνομίας να τον μεταπείσει, δεν ξέρω τίποτα, έχω πλήρη άγνοια τι συνέβη εκείνες τις στιγμές. Αυτό αν υπάρχουν άτομα της περιοχής και είδαν κάτι ή ήταν άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

» Πήγα το βράδυ και αφού έκανα την αναγνώριση πήγα στην αστυνομία μετά έδωσα κατάθεση και μου υπόδειξαν το σημείο που έπεσε και αυτό που είδα δηλαδή να μην το δει άνθρωπος ποτέ.

» Είχαν αφήσει τα μυαλά του πεταμένα. Αυτό με τρέλανε, ούτε σκυλί να ήτανε. Εγώ ήμουν τρελαμένος εκείνη την ώρα… Γιατί και αυτά είναι στοιχεία, έτσι δεν είναι; Πώς τα αφήνεις και τα πετάς έτσι;»