Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στο One Line ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καλαμπόκης.

O οικονομολόγος και νεότερος ηλικιακά υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε ότι μπήκε στην πολιτική για να αναδείξει τα προβλήματα της νέας γενιάς στην Ελλάδα, στην οποία εξάλλου ανήκει ο ίδιος. Ένα από τα κεντρικά ζητήματα που θα αναδείξει – εφόσον εκλεγεί – είναι αυτό της νεανικής ανεργίας.

Μιλώντας για την ανάπτυξη στην Ελλάδα, ο κ. Καλαμπόκης σημείωσε ότι η εξόντωση της μεσαίας τάξης με μία δυσβάσταχτη φορολογία δεν θα οδηγήσει σε καλύτερες μέρες. «Το να παίρνεις δέκα από την κοινωνία και να δίνεις ένα πίσω, το θεωρώ σε ένα βαθμό υποκρισία» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Όσον αφορά στις ευρωεκλογές, ο Θεόδωρος Καλαμπόκης είπε ότι «ο κόσμος δεν αντέχει άλλο», εκφράζοντας την άποψη ότι ο λαός από μόνος του θα τους δώσει χαρακτήρα δημοψηφίσματος.

Τέλος, έθιξε και ζητήματα στον τομέα της παιδείας που θα τον απασχολήσουν, εφόσον εκλεγεί, όπως ο σχολικός εκφοβισμός, το άσυλο στα πανεπιστήμια και η σύνδεση του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, αλλά και η οδική ασφάλεια.

Πηγή: onetv.gr