Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, μετά τη σπουδαία νίκη επί της Βουλιαγμένης με 7-5 και την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε πολύ καλή άμυνα, βρήκε τις λύσεις που αναζητούσε στην επίθεση και κατάφερε να φτάσει στη νίκη – κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, αλλά και τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Μιχάλη Κουντούρη για τη στήριξή τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αν και ξεκινήσαμε πολύ νευρικά, βρήκαμε λύσεις, η άμυνα μας ήταν πάρα πολύ καλή για ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν δεχτήκαμε γκολ στον παίκτη λιγότερο, που είναι πολύ σημαντικό και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση. Ήταν πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πολύ δύσκολη χρονιά, μας έμεινε η πίκρα του Σαμπαντέλ αλλά η χρονιά έκλεισε ιδανικά με ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήταν φανταστικός και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πρόεδρο μας Μιχάλη Κουντούρη κυρίως για την ηθική στήριξη που μας προσφέρουν. Όλα γύρισαν το βράδυ πριν το τέταρτο παιχνίδι που ήρθε εδώ ο κ. Κουντούρης, μίλησε στις αθλήτριες, τις αποφόρτισε και άλλαξε η ψυχολογία μας 100%. Ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος αυτού, αξίζει αποκλειστικά στον Πρόεδρο μας».