Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σοβαρό τροχαίο στην Πατησίων που σημειώθηκε σήμερα το πρωί με θύματα δύο άτυχες γυναίκες που δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Από τις εικόνες και τα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους περαστικοί που βρέθηκαν στο σημείο, διακρίνονται οι διασώστες του ΕΚΑΒ που δίνουν τις πρώτες βοήθειες στις γυναίκες ενώ φαίνεται και το κατεστραμμένο φανάρι πάνω στο οποίο έπεσε το μοιραίο ΙΧ

Το σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στις 09.30 στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης στο ύψος της Πλατείας Αμερικής.

Ο Αλβανός οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ανέβηκε με μεγάλη ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο αυτό περίμεναν δυο γυναίκες να περάσουν απέναντι, τις χτύπησε με δύναμη και τις εκτόξευσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Πατησίων.

Αποτέλεσμα ήταν δεύτερο διερχόμενο αυτοκίνητο να τις χτυπήσει και να τραυματιστούν σοβαρά

Η μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση και η άλλη βρίσκεται σε καταστολή.

Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφέρει άμεσα τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, ενώ όσοι έτυχε να είναι παρόντες στο περιστατικό είχαν σοκαριστεί από τις σκηνές που ακολούθησαν.

Όσον αφορά και τους δύο οδηγούς, ήταν σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία να έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του τραγικού τροχαίου.