Δύτης ανέσυρε νέο εύρημα από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εκ των τριών θυμάτων του serial killer.

Η κατάδυση του δύτη ήταν ολιγόλεπτη και φαίνεται να ανέσυρε εύρημα από τον πυθμένα λίγο πριν τις 16:00, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τη δεύτερη βαλίτσα.

Στην περιοχή, όπως αναφέρει το philenews.com, αναμένεται να φθάσουν ιατροδικαστές για αυτοψία. Τα αποτελέσματα των όσων κατέγραψε το εξειδικευμένο σύστημα Sonar από την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό μελέτησαν σήμερα οι αρμόδιοι και αποφάσισαν τα επόμενα βήματα για τον εντοπισμό τριών θυμάτων του 35χρονου «Ορέστη».

Χθες, ο Ισπανός χειριστής του Sonar σάρωσε τον πυθμένα της Λίμνης, όπου σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπόπτου βρίσκονται ακόμα δύο πτώματα και σήμερα καθορίστηκαν οι επόμενες κινήσεις.

Από το πρωί, η ρομποτική κάμερα ερεύνησε στόχους που ήδη σηματοδοτήθηκαν, αλλά και στόχους ύποπτων αντικειμένων που σάρωσε το Sonar. Φαίνεται ότι κάτι είχε εντοπιστεί από νωρίς στην Κόκκινη Λίμνη, καθώς η λέμβος με το Sonar κινήθηκε γύρω από συγκεκριμένους στόχους που χωροθετήθηκαν μέσα στο νερό.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «Ορέστη», στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονται άλλες δύο σοροί, της Μαρικάρ Βαλντέζ και της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, ενώ στο Ξυλιάτο κατέθεσε ότι έριξε την 6χρονη Σιέρρα.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί, ο 35χρονος ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την ανανέωση της οκταήμερης προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από