Σε μερική αναδίπλωση προχώρησε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μετά τις ευθείες απειλές που εκτόξευσε κατά δικαστών με αφορμή τη μη χορήγηση άδειας στον καταδικασμένο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αφού το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε τους δικαστές λέγοντας πως αν δεν  χορηγηθεί άδεια από το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, στην περίπτωση που πάθει κάτι, θα ανοίξει κύκλος αίματος, επανήλθε λίγες ώρες αργότερα ρίχνοντας τους τόνους…«Μην ανησυχείτε κύριοι δεν θα πάμε να πυροβολήσουμε κανέναν.  Αλλά να είστε σίγουροι πως οι αντιδράσεις σε περίπτωση που οι δικαστές πάρουν παράλογες και πέραν κάθε λογικής αποφάσεις θα είναι και μαζικές και συνεχόμενες».

Η πρώτη ανάρτησή του ωστόσο, ήταν σε διαφορετικό πλαίσιο.  «Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα τη ζωή του Δημήτρη τη ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν.»

Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας…

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Καλαϊτζίδης στις Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Ψυχή βαθιά

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Καλαϊτζίδης στις Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019