Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, εκτός από ταλέντο στην μαγειρική, διαθέτει και αστείρευτο χιούμορ, το οποίο εκτός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις φαίνεται και από τη σχέση του με τα social media.

Ο αγαπημένος κριτής του τηλεοπτικού MasterChef, έκανε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Twitter μία χιουμοριστική δημοσίευση ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για το ύψος του.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που είναι αναμφισβήτητα ο σταρ του MasterChef, αποκάλυψε το ύψος του και απάντησε σε όλους εκείνους που είχαν απορίες. Ο σεφ Κουτσόπουλος είναι 1,74 μ..

«Για να το λύσουμε… 1,74 μετρημένος στο Α.Τ Νέας Σμύρνης , για την καινούρια ταυτότητα… (τον παρακάλεσα να βάλει κάνα πόντο παραπάνω… Αλλά δεν έπιασε…)», έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην ανάρτησή του στο Twitter.

View this post on Instagram

Final countdown… Get ready #scontizas #panosioannidis #masterchefgr #starchannel #masterchefgreece

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

View this post on Instagram

Τι ωραία που περάσαμε…@scontizas @ioannidispanos

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Το ύψος του ο Λεωνίδα Κουτσόπουλου έχει γίνει αρκετές φορές αφορμή τρολαρίσματος από τον σεφ Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος σε τηλεοπτικό στιγμιότυπο του φετινού MasterChef, του είχε πει: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων», κάνοντας να τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε παρακάτω τη χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: