Βίντεο, λίγα λεπτά πριν την πτώση από την ταράτσα πολυκατοικίας, που τον οδήγησε στον θάνατο, είχε αναρτήσει στο Instagram ο 15χρονος από τα Τρίκαλα.

Ο νεαρός, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε από τον τέταρτο όροφο, είχε ανεβάσει στο instagram ένα στιγμιότυπο από την ταράτσα στην οποία βρισκόταν με δύο φίλους του και όπου, όπως όλα δείχνουν έκαναν γυμναστική.

Σύμφωνα με to trikalavoice, λίγο αργότερα προσπάθησε να ισορροπήσει στα κάγκελα της πολυκατοικίας όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Το σώμα του προσέκρουσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Οι φίλοι που βρίσκονταν μαζί του στην ταράτσα ειδοποίησαν αμέσως τους γονείς τους και το ΕΚΑΒ, καθώς και Πυροσβεστικής και Αστυνομίας, οι οποίοι βρέθηκαν στο σημείο, σε κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων.

Δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά για τον 15χρονο που είχε ήδη ξεψυχήσει.

Σε κατάσταση σοκ φίλοι και οικογένεια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι φίλοι του 15χρονου, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο τραγικό γεγονός του θανάτου του συμμαθητή τους. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του, καθώς και τα δύο αδέρφια του εκλιπόντος.

Εν τω μεταξύ, συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν οι διδάσκοντες και οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου στα Τρίκαλα, όπου φοιτούσε ο 15χρονος:

«Συγκλονισμένη είναι η σχολική μας κοινότητα, μαθητές και καθηγητές, για τον τραγικό θάνατο του Μάριου Ψύλλη, μαθητή της Γ’ τάξης του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Μάριου. Τη Μ. Δευτέρα, 22-4-2019 και ώρα 17:30, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου μας θα παραστούν σύσσωμοι στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου για να αποχαιρετήσουν τον Μάριο».

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε επίσης το Σωματείο Καθαριστριών του Ν. Τρικάλων, καθώς η μητέρα του παιδιού είναι σχολική καθαρίστρια: «Το Σωματείο Καθαριστριών & Καθαριστών Ν.Τρικάλων εκφράζει τη βαθιά θλίψη του χωρίς να υπάρχουν λόγια παρηγοριάς στην Οικογένεια της συναδέλφου Σχολικής Καθαρίστριας Ουρανίας Ψύλλη για την απώλεια του γιού της Μάριου Ψύλλη που »έφυγε » τόσο νωρίς.