Η Βικτώρια Καρύδα, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγού της Γιάννη Μακρή, έκανε μία νέα συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. Το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό παιχνίδι «My Style Rocks», βιώνει το πιο δύσκολο διάστημα της ζωής της.

Λίγους μόλις μήνες μετά τον τραγικό χαμό του συζύγου της Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε άγρια τον Νοέμβριο στην Βούλα, ο πόνος παραμένει μεγάλος και βουβός για την ίδια. Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν την Βικτώρια Καρύδα να επιστρέφει στην Αυστραλία, προκειμένου να ζήσει μόνιμα εκεί.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πώς δεν ισχύει, καθώς η Βικτώρια Καρύδα βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Κι ενώ η ίδια όλο αυτό το διάστημα θέλησε να απομακρυνθεί από όλους και από όλα, φαίνεται είναι έτοιμη να επιστρέψει σιγά-σιγά και πάλι στην παλιά ζωή της.

Τον Μάρτιο μάλιστα,  το μοντέλο «ανοίξε» και πάλι τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τον οποίο είχε απενεργοποιήσει λίγες ώρες μετά την είδηση της τραγικής δολοφονίας του άντρα της. Από τότε μέχρι σήμερα, η ίδια συχνά δημοσιεύει συγκινητικές φωτογραφίες, με τον σύζυγό της.

View this post on Instagram

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on

View this post on Instagram

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on

View this post on Instagram

Agapi Mou ?

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on

View this post on Instagram

Memories…❤

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on

Αυτή την φορά, η Βικτώρα Καρύδα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν έγκυος και ο σύζυγός της την κρατούσε τρυφερά στην αγκαλιά του.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Βικτώρια Καρύδα στο Instagram:

View this post on Instagram

??

A post shared by Viktoria_mystyle (@viktoria_mystyle) on

«Αν ήμουν μαζί του μπορεί να είχε σωθεί»

«Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βικτώρια Καρύδα έξι μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της, γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα της Βούλας.

«Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι», είπε η κ. Καρύδα που άνοιξε τα χαρτιά της για πρώτη φορά στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Όσον αφορά τα σενάρια ότι ο σύζυγός της βρισκόταν στο στόχαστρο κάποιων, η Βικτώρια Καρύδα είπε ότι τα μέσα ενημέρωσης «έβγαζαν άσχημα πράγματα χωρίς να γνωρίζουν τον άνθρωπο, κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό».

Αναφερόμενη στο μοιραίο βράδυ της δολοφονίας η Βικτώρια Καρύδα, είπε πως ο τρόπος που το έμαθε  ήταν τρομακτικός.

«Ήμουν στο show, βγήκα, έκανα πρώτη εμφάνιση, πήγα στα καμαρίνια να αλλάξω για να κάνω τη δεύτερη εμφάνιση και σε μια φάση μπαίνει ένας πολύ καλός μου φίλος μακιγιέρ και μου λέει: “Βικτώρια, πρέπει να φύγουμε!”. Εγώ έμεινα… Εκείνη την ημέρα όταν βγήκα πρώτη φορά ένιωσα, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, ότι δεν ήμουν καλά. Ανέβαινα την ανηφόρα και δεν με άφηνε η Αστυνομία και οι φίλοι μου με κρατάγανε. Νευρίασα πάρα πολύ γιατί κατάλαβα τι συμβαίνει. Κατάλαβα… Μου είχε πει πριν η φίλη μου να τρέξω και ήθελα πολύ να τον δω. Δεν με αφήνανε και ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί ήταν ο άνδρας μου και ήθελα τόσο πολύ να τον αγκαλιάσω. Ήθελα να είμαι δίπλα του. Και δεν θυμάμαi.Φώναζα σαν τρελή», είπε.

Για τη ζωή μετά τη δολοφονία του συζύγου της η κ. Καρύδα ανέφερε ότι «τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να βλέπω τον κόσμο. Μερικοί δεν έχουν τρόπους. Πώς κοιτάνε, πώς μιλάνε, πώς σε δείχνουν με το δάκτυλο. Άσχημο πολύ άσχημο. Κάποιες φορές έχω φοβηθεί πολύ για τον εαυτό μου μέσα στο σπίτι γιατί δεν ήμουν καλά. Έκλαιγα όλη την ώρα, δεν έβγαινα και τρόμαξα γιατί ζαλίστηκα και πήγα να λιποθυμήσω… Με βοήθησαν οι φίλοι μου, οι κοντινοί μου γιατί είναι πολύ τρομακτικό. Έχω τρομάξει πάρα πολύ για τον εαυτό μου».