Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε το δεύτερο θύμα του και το πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό, στην Κύπρο, ακούστηκαν σήμερα από τον 35χρονο με το ψευδώνυμο «Ορέστης» που εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο 35χρονος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ένας εκ των ανακριτών της υπόθεσης, σε θεληματική του κατάθεση παραδέχθηκε τον φόνο της 38χρονης Mary Rose και της 6χρονης κόρης της. Μετά τν εντοπισμό χθες και δεύτερου πτώματος μέσα στο πηγάδι του Λατομείο στο Μιτσερό ο 35χρονος  προέβη σε δεύτερη θεληματική του κατάθεση όπου ανέφερε ότι γνώρισε την Arian μέσω της σελίδας γνωριμιών badoo.

Ο ίδιος παραδέχτηκε το φόνο της γυναίκας  και κατέθεσε πως την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

Συγκεκριμένα, ο «Ορέστης» ανέφερε πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με πλαστικά καλώδια και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Ο δικαστής ενέκρινε εξαήμερη κράτηση. Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.