Καταιγιστικές οι εξελίξεις που σημειώνονται γύρω από τις έρευνες σχετικά με την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος της 38χρονης Μary Rose.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» της Κύρπου, εντοπίστηκε σορός στο φρεάτιο και αυτή τη στιγμή ανασύρεται δυνάμεις της ΕΜΑΚ, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν επρόκειτο για την 6χρονη.  Στη σκηνή σπεύδουν ιατροδικαστές για περαιτέρω εξετάσεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό, από το πρωί δύτες της ΕΜΑΚ «χτενίζουν» το φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού, ενώ στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στις 16:30 αναμένονται οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη.

Το χρονικό της φρίκης

Σοκ ανά το Παγκύπριο προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της 38χρονης Marry Rose και της 6χρονης κορούλας της.

Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή Ξυλιάτου, αλλά και στο μεταλλείο Μιτσερού.

Χθες, ο 35χρονος ύποπτος, ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, παραδέχθηκε στους ανακριτές πως αυτός ήταν που σκότωσε την άτυχη Marry Rose.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους ανακριτές ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και ακολούθως μετέφερε το άψυχο πτώμα της στο μεταλλείο όπου και το πέταξε στο φρεάτιο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας μετέβησαν εκ νέου στο μεταλλείο το Μιτσερού με ειδικό εξοπλισμό ενώ αναμένονται οδηγίες για τα επόμενα βήματα από την Αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσε και ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκος Τράγκολας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας αυτή τη στιγμή διεξάγονται σε δυο μέτωπα, αυτά του Μιτσερού και του Ξυλιάτου. Nωρίτερα οι έρευνες είχαν σταματήσει λόγω της έντονης βροχόπτωσης στο σημείο, ωστόσο αυτή την ώρα επανήρχησαν με τη συμβολή δυτών της λιμενικής αστυνομίας στη Λίμνη Μεμί κοντά στο φράγμα του Ξυλιάτου, σημείο που υπέδειξε μετά την ομολογία του ο 35χρονος.

Για την 6χρονη κόρη της Marry Rose, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την ίδια μέρα, ο συλληφθείς θα υποδείξει σήμερα στους αστυνομικούς ανακριτές το χώρο όπου είναι θαμμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες ισχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε το βράδυ σε περιοχή κοντά στο Φράγμα Ξυλιάτου και αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εντατικές έρευνες για εντοπισμό και της μικρής.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία ανέφερε την Παρασκευή πως βρίσκεται πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.