Ο Άρης «φλερτάρει» και πάλι έντονα με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της σουηδικής  Ακρόπολις, Γιώργο Γκουλτίδη, να πλέκει το εγκώμιο του 28χρονου μπακ σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Ο κ. Γκουλτίδης έκανε λόγο για έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και πως θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ τον Άρη σε περίπτωση που αποκτηθεί.

Επίσης αναφέρθηκε και στον 25χρονο επιθετικό της Νόρκεπινγκ, Καρλ Χόλμπεργκ, για τον οποίο επίσης ενδιαφέρθηκαν οι κίτρινοι τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τους Σουηδούς παίκτες που απασχολούν τον Άρη:

Καταρχάς συγχαρητήρια για τη φετινή πορεία του Άρη. Είναι ωραίο να βλέπεις παίκτες όπως ο Λάρσον να ανταπεξέρχονται στα δεδομένα της Ελλάδας. Είναι πολύ καλός. Η σουηδική αγορά έχει καλούς παίκτες.

Για το πώς βλέπουν οι Σουηδοί τον Λάρσον στον Άρη:

Πήγε πολύ καλά η πορεία του στον Άρη. Αν παίζει καλά σε ένα πρωτάθλημα σαν αυτό της Ελλάδας και σε μια ομάδα σαν τον Άρη φυσικά και γίνονται συζητήσεις για την εθνική ομάδα.

Για την ΑΙΚ και τον Σούντγκρεν:

Η ΑΙΚ ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Ο Σούντγκρεν έχει παίξει σε όλα τα ματς. Ήταν σταθερός, όπως πάντα. Είναι σταθερή αξία, τα πάει καλά. Πήραν πρόσφατα και μια πολύ σημαντική νίκη.

Για τα σουηδικά ΜΜΕ, τι γράφουν για Άρη και Σούντγκρεν:

Λένε για τον Άρη. Έχουν γραφτεί σε τρεις διαφορετικές εφημερίδες. Και φυσικά για το ταξίδι του Διαμαντόπουλου.

Για το συμβόλαιο του Σούντγκρεν:

Το ενδιαφέρον μιας ομάδας σαν τον Άρη, με τον κόσμο, το πρόσωπο που δείχνει προς τα έξω, το ποδόσφαιρο που παίζει, φυσικά και είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Στα 29 μου σίγουρα κι εγώ θα το σκεφτόμουν. Το ενδεχόμενο η ΑΙΚ να παίξει Champions League είναι βασικό πράγμα. Βέβαια το Champions League είναι μια φορά. Του χρόνου δεν είναι βέβαιο ότι θα παίζει με την ΑΙΚ στο Champions League.

Για το τι γράφουν τα Σουηδικά ΜΜΕ:

Τα βασικά έχουν γραφτεί. Γιατί υπάρχει ένα ενδιαφέρον για έναν παίκτη σαν τον Σούντγκρεν, έναν πολύ καλό παίκτη, που για μένα θα έπρεπε να παίζει στην εθνική.

Για τον Σούντγκρεν:

Για μένα είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος. Θα χωρούσε άνετα στον Άρη.

Για τον Χόλμπεργκ:

Έπαιξαν αντίπαλοι με τον Σούντγκρεν. Ο Χόλμπεργκ ξεκίνησε στον πάγκο βέβαια. Τώρα δεν ξέρω πόσο καλό είναι που ξεκίνησε πάγκο με την ΑΙΚ. Ο Χόλμπεργκ ξεχωρίζει με τα προσόντα που έχει.