Ο Πέντρο Ενρίκε τραυματίστηκε τις προηγούμενες μέρες, η διάγνωση έδειξε θλάση δευτέρου βαθμού και έτσι θα χάσει τα υπόλοιπα ματς της φετινής σεζόν.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την επερχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, η οποία μπορεί να σφραγιστεί και μαθηματικά με νίκη επί της Λάρισας.

Αρχικά είπε: «Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά αν νικήσουμε την ομάδα από τη Λάρισα θα είμαστε πρωταθλητές! Είναι στο χέρι μας το πότε θα πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Όσον αφορά τον τραυματισμό του τόνισε: «Είναι μια στενόχωρη κατάσταση για εμένα, αλλά είμαι χαρούμενος για αυτά που έχουμε καταφέρει και για αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως».

Ακόμη ο Ενρίκε αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο: «Έχω μόνο καλές μνήμες από τις ομάδες που αγωνίστηκα όταν ήμουν… ερασιτέχνης. Έπαιξα στις Venancio Aires, Vila Arlindo and Cecilia Championships, Monte Alverne, São José and Flor de Maio και όλες αυτές οι ομάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμένα.

Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να γίνω επαγγελματίας, αλλά αν κάνεις θυσίες και έχεις ισχυρή θέληση μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω σε όσους έχουν όνειρο μια επαγγελματική καριέρα. Δουλέψτε και να έχετε ισχυρή θέληση! Αν θέλετε κάτι πολύ θα το καταφέρετε».