Η μάχη στο αρασέ ήταν συναρπαστική. Το Πανελλήνιο ρεκόρ ήταν στα 157κ. και ο αθλητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με 158κ. που αποτέλεσε και το πρώτο ρεκόρ. Ο Γιώργος Μαρκούλας στην 3η του προσπάθεια σήκωσε 160κ. κατέλαβε την 10η θέση στην κίνηση και σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Το οποίο όμως, δεν «άντεξε» πολύ. Ο Ιακωβίδης στην 3η προσπάθεια με 163κ. κατέλαβε την 7η θέση στο αρασέ και σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Στο ζετέ το Πανελλήνιο στάνταρ ήταν 191κ. και ο Θοδωρής Ιακωβίδης το έσπασε με την πρώτη προσπάθεια στα 192κ. Ο Μαρκούλας βελτίωσε το ρεκόρ, καθώς ήταν έγκυρος στα 195κ. , ενώ ο αθλητής του Παναθηναϊκού σήκωσε 197κ. όπου του έδωσε στο ζετέ την 10η θέση. Ο Γιώργος Μαρκούλας σήκωσε 200κ. έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ και ήρθε 7ος.

Ο έμπειρος αθλητής επιχείρησε να σηκώσει 205κ., μια επίδοση που θα του χάριζε το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι δύο πρωταθλητές μας σήκωσαν στο σύνολο 360κ. με τον Ιακωβίδη να έρχεται 6ος και ο Μαρκούλας 7ος. Η επίδοση φυσικά και αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ, μιας και το προηγούμενο ήταν 341κ. και άνηκε στον Θοδωρή Ιακωβίδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από