Η δημοφιλής ηθοποιός, Εβελίνα Παπούλια, που μας συστήθηκε ως Μαρίνα Κοντουράτου στην θρυλική σειρά «Δύο ξένοι» είναι αναμφισβήτητα ένα δυνατό χαρτί στις τηλεοπτικές σειρές μυθοπλασίας.

Η αφέλεια και η παιδικότητα της ηρωίδας της, την έκανε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης. Τώρα ολοκληρώνει τα γυρίσματα για το σίριαλ «Τατουάζ» που συμμετέχει και ήδη ψιθυρίζεται πως την διεκδικούν αρκετοί σκηνοθέτες για τη νέα σεζόν.

Η επιτυχία του σίριαλ που σάρωσε στις τηλεθεάσεις είναι τόσο μεγάλη που οι θαυμαστές της σειράς δεν την χορταίνουν. Αυτή η επιτυχία της πως μεταφράστηκε οικονομικά; Όπως αποκάλυψε η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η αμοιβή της στους «Δύο Ξένους» ήταν πολύ υψηλή.

«Ήμουν θρασύτατη! Είχαν τελειώσει οι "Δύο ξένοι" και με καλούν για μια άλλη παραγωγή. Δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω έπαιρνα γύρω στις 300.000 δραχμές το επεισόδιο. Λέω "εντάξει", αν πάρω τώρα 500 χιλιάδες θα είμαι θεότητα. Αυτά ήθελα να απαιτήσω για το καινούργιο σήριαλ. Και μου λέει ο παραγωγός "Εβελίνα, σε θέλουμε πάρα πολύ, αλλά θέλω να συζητήσουμε και το οικονομικό. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο θα παίρνεις". Κάνω παύση τότε και του λέω "Άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα"».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από