Σοκ προκαλεί η νέα μαρτυρία της μητέρας του μικρού Μπεν, του αγοριού που εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 28 χρόνια. Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Mirror η Κέρι Νίντχαμ είπε πως φοβάται πως αφού το παιδί της σκοτώθηκε, οι δράστες έκρυψαν τη σορό του μέσα σε ένα από τα πολλά βαρέλια πετρελαίου που βρέθηκαν κοντά στο σπίτι στο οποίο εθεάθη για τελευταία αφορά.

«Για να μην υπάρχει καθόλου DNA, πρέπει να είχαν βάλει το παιδί μέσα σε ένα βαρέλι με πετρέλαιο…(η αστυνομία) δεν διαφωνεί», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του.

«Πιστεύω ότι τον Μπεν, τον χτύπησε ο εκσκαφέας και μετά τον πήγαν σε ένα άλλο μέρος. Βρήκαν πολλά βαρέλια, θα μπορούσαν να τον είχαν βάλει μέσα σε ένα από αυτά», τόνισε.

Η Νίντχαμ πριν από ένα χρόνο είχε αποκαλύψει ότι στο παιδικό παιχνίδι και στο παιδικό σανδάλι, που έφεραν στο φως οι εκσκαφές οι οποίες είχαν γίνει στο σημείο τον Οκτώβριο του 2016, υπήρχαν ίχνη αίματος.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχτεί εάν ανήκουν στο παιδί καθώς οι εργαστηριακοί έλεγχοι δεν διεξάγονται από την Αστυνομία αλλά από ανεξάρτητη Αρχή που σύμφωνα με τη βρετανική Sun, είχε προσφερθεί να κάνει δωρεάν.