Βίντεο με τον «ιδανικό τρόπο για να δέρνει ένας σύζυγος τη γυναίκα του», παρουσιάζει ο «κοινωνιολόγος» Αμπντ Αλ-Αζίζ Αλ-Καζράι Αλ Ανσάρι από το Κατάρ.  Ο Αλ Ανσάρι είναι γνωστός κυρίως στον μουσουλμανικό κόσμο για τον υποτιμητικό τρόπο που αντιλαμβάνεται τα δικαιώματα των γυναικών, ενώ παρομοιάζει τις γυναίκες  της Δύσης με πόρνες και μισεί τους γκέι και τους Εβραίους.

Πρόκειται για ένα απολύτως κυριολεκτικό βίντεο, χωρίς ίχνος σάτιρας που μαρτυρά από πρώτο χέρι την κοινωνική θέση των γυναικών στο Κατάρ.

«Αγαπητοί θεατές. Πολλοί, κυρίως όσοι είναι παντρεμένοι, θα ήθελαν να γνωρίζουν πως πρέπει να δέρνουν τις γυναίκες τους. Είναι υποχρεωτικό να δέρνετε τη γυναίκα σας; Πρέπει ένας άνδρας να δέρνει τη γυναίκα του κάθε μέρα; Όχι». Έτσι ξεκινάει το εν λόγω βίντεο.

Ο Αλ Ανσάρι  λανσάρει ως απολύτως φυσιολογικό  ότι ένας άνδρας δεν χρειάζεται να δέρνει τη γυναίκα του συχνά, αλλά ως αρχηγός της οικογένειας πρέπει μερικές φορές να ασκεί την εξουσία.

Χαρακτηρίζει τη μέθοδό του ως το «αυθεντικό, απαλό χτύπημα στο Ισλάμ».

Στο βίντεο επίσης επισημαίνει πως ο ξυλοδαρμός πρέπει να είναι ελαφρύς και σχετικά ανώδυνος αλλά να κάνει τη γυναίκα να αισθάνεται την αρρενωπότητα του άνδρα και τη δύναμή του καθώς και τη δική της θηλυκότητα.

Στο βίντεο όπου καταγράφεται μια αναπαράσταση ενός ιδανικού τρόπου να χτυπήσει κάποιος τη σύζυγό του, εμφανίζεται ένα αγόρι που παίζει το ρόλο της γυναίκας.  Ο Αλ Ανσάρι  τον χτυπά στους ώμους, τον αρπάζει και τον τραντάζει φωνάζοντάς του :«Σου είπα να μην φύγεις από το σπίτι! Πόσες φορές πρέπει να σου το πω;».  Αναφέρει επίσης ότι  ένας άνδρας απαγορεύεται να χρησιμοποιεί τις γροθιές του και να χτυπά τη γυναίκα στο πρόσωπο.

Και καταλήγει με το ανεκδιήγητο:  «σε κάποιες γυναίκες αρέσει να έχουν δεσποτικούς, βίαιους άνδρες, με κύρος και δύναμη».