Δύο ακόμα υποψήφιους βουλευτές ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Ειδικότερα, ο πρώην βουλευτής και δικηγόρος κ. Θάνος Πλεύρης θα επαναδιεκδικήσει την εκλογή του στην Α’ Αθήνας, ενώ για πρώτη φορά θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών η επιχειρηματίας κ. Χριστίνα Τετράδη η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Ζακύνθου.

Ο Θάνος Πλεύρης είναι απόφοιτος Νομικής Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Χαϊδελβέργης, διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο το Ιατρικό Δίκαιο. Ασκεί μάχιμη δικηγορία, ως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει δημοσιεύσει μελέτες σχετικά με τις κλινικές δοκιμές, ζητήματα βιοηθικής και ποινικής ευθύνης στην ιατρική πράξη. Στη προσπάθειά του για την αντιμετώπιση των νοσοκομειακών λοιμώξεων ίδρυσε τη ΜΚΟ με την επωνυμία «Επιτήρηση Λοιμώξεων στην Υγεία (ΕΠΙ.ΛΟΙ.Σ.Υ.)».

Είναι πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Ευρωβουλευτής και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων. Είναι παντρεμένος με την Λένα Παπαθεολόγου και έχουν δύο παιδιά.

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Τετράδη είναι επιχειρηματίας-ξενοδόχος και δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, απ’ όπου και κατάγεται.

Είναι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group και αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων Τουρισμού στο Thames Valley University της Μεγάλης Βρετανίας και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο διεθνές Marketing.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, ενώ είναι παντρεμένη με τον πρώην υφυπουργό Τουρισμού και βουλευτή κ. Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από