Tη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 31χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας.

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης Μπούσιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, όταν ο κατηγορούμενος, πέρασε τα σύνορα της χώρας μας δεν ήταν μόνος του αλλά μαζί με έναν συμπατριώτη του. Μάλιστα φέρεται να του είχε πει «Πάμε στην Ελλάδα για δουλειές», χωρίς όμως να του εξηγήσει κάτι περισσότερο.

Όταν έγινε η επιχείρηση σύλληψης του 31χρονου στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και το δεύτερο άτομο για να διαπιστώσουν τη σχέση μπορεί να είχε με την υπόθεση.

Όπως αποδείχθηκε δεν είχε καμία σχέση. Οι αστυνομικοί του απέσπασαν όμως κάποιες πληροφορίες. Όπως τους είπε τον προηγούμενο καιρό έβλεπε τον 31χρονο συλληφθέντα να εξασκείται στην σκοποβολή στη Βουλγαρία με διαφορετικά όπλα. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως ο 31χρονος πληρωνόταν για να εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στον συμπατριώτη του κατηγορουμένου και το βίντεο της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να τους είπε πως δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπό του, όμως από τη σωματοδομή του καταλαβαίνει πως είναι εκείνος.